Over ons

Het team van Praktijk Vloet - natuurgeneeskundige praktijk in Malden

Het team van Praktijk Vloet is iedere dag met veel toewijding en plezier bezig met onze missie: mensen van hun klachten af helpen. Graag stellen we onszelf aan u voor. 

 

Arno Voet, therapeut

Arno is als therapeut verantwoordelijk voor de behandelingen en trainingen. Hij heeft een logistieke achtergrond, maar kwam in 2003 in aanraking met complementaire geneeswijzen toen hij stopte met roken. Hij besloot zich hierin te verdiepen en volgde diverse opleidingen, waaronder een HBO opleiding Medische basiskennis. Inmiddels is hij als gediplomeerde paramedisch natuurgeneeskundige therapeut aangesloten bij de BATC. In 2004 opende hij Praktijk Vloet in Malden samen met Corry.

 

Corry van Wijchen, office manager

Corry is als office manager verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de praktijk: van administratie en marketing tot catering. Ook is zij het gezicht van de receptie van de praktijk, ontvangt ze de cliënten en plant ze afspraken in. Corry heeft ruime ervaring en diverse diploma's op het gebied van administratie, financiën en marketing. 

 

 

Telefoonteam

Leontien, Stephanie, Kim, Wendy en Yvonne  zijn als telefoonteam verantwoordelijk voor het beantwoorden van de telefoon. Zij geven informatie en plannen vervolgafspraken in. 

 

Neem gerust contact op als u meer wilt weten. 

Praktijk Vloet is onderdeel van eraCare waar wij u kunnen helpen met:

Afvallen

Stoppen met roken

Behandelingen bij Praktijk Vloet zijn:

  • Ongevaarlijk
  • Niet giftig
  • Zonder bijwerkingen
  • Pijnloos
  • Effectief
Praktijk Vloet
Zwerfkei 9
6581 HN MALDEN

Telefoon: 024-20 22 013
E-mail: info@praktijkvloet.nl

Lidmaatschapsnummer BATC BR-0784

Klacht en Tuchtrecht registratie nr. : KB 0905.0551
AGB zorgverleners code : 90035068
Kamer van koophandel : 09138318