Bel me terug
T 024-2022013

Tarieven

Tarieven & vergoedingen


Een eerste consult bij Praktijk Vloet duurt ongeveer een uur en kost 90 euro. Een vervolgbehandeling duurt 15 tot 30 minuten en kost 45 euro. Dit kunt u bij voorkeur per pin voldoen.

 
Vergoeding zorgverzekeraars

Doordat onze therapeut is aangesloten bij de BATC, worden onze behandelingen door de meeste zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit het budget voor alternatieve zorg. Informeer bij uw zorgverzekering naar de vergoeding voor een natuurgeneeskundige behandeling of kijk in onderstaand overzicht. 

Via onderstaande link kunt u zelf opzoeken of en hoeveel uw zorgverzekeraar van onze behandelingen vergoedt. De vergoedingen van collectieve polissen kunnen anders zijn dan die van individuele polissen. Omdat deze vergoedingen plaatsvinden op basis van aanvullende verzekeringen, hoeft u NIET eerst zelf het standaard eigen risico te betalen.


Vergoedingen 2016
Vergoedingen 2015

 

Wat is belangrijk bij het opvragen van informatie over vergoedingen?

  • Gebruik in het contact met de zorgverzekeraar altijd de term ‘natuurgeneeskundige behandeling’.
  • De praktijknaam is bij zorgverzekeraars vaak niet bekend. Registratie is op basis van persoonlijke titel, dus op naam van A.W.P. Vloet. 
  • Zorg ervoor dat u onze registratienummers bij de hand heeft (BATC-registratie 0784 en AGB-code 90035068). Zonder deze nummers kan de zorgverzekeraar u vaak niet vertellen op welke vergoeding u binnen uw aanvullende polis mag rekenen. Vanzelfsprekend zijn onze kwitanties zodanig opgesteld dat ze aan de eisen van de zorgverzekeraars voldoen.

 

Wij streven ernaar om bovenstaande informatie en vergoedingen zo actueel mogelijk te houden. Echter, wij zijn afhankelijk van informatie die de zorgverzekeraars ons via de beroepsvereniging verstrekken. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor het uitblijven van een vergoeding door een zorgverzekeraar.

 

Stoppen met roken / afvallen

Onder we werknaam eraCare kunt u bij ons ook terecht voor hulp bij het stoppen met roken of afvallen. Meer informatie over de kosten hiervoor vindt u op www.eracare.nl

 

Meer weten over de tarieven of vergoedingen? Neem gerust contact op. 

 

Praktijk Vloet is onderdeel van eraCare waar wij u kunnen helpen met:

Afvallen
Stoppen met roken

Behandelingen bij Praktijk Vloet zijn:

  • Ongevaarlijk
  • Niet giftig
  • Zonder bijwerkingen
  • Pijnloos
  • Effectief
Praktijk Vloet
Zwerfkei 9
6581 HN MALDEN

Telefoon: 024-20 22 013
E-mail: info@praktijkvloet.nl

Lidmaatschapsnummer BATC BR-0784

Klacht en Tuchtrecht registratie nr. : KB 0905.0551
AGB zorgverleners code : 90035068
Kamer van koophandel : 09138318
eXTReMe Tracker